Clash Royale Bot 1.4.6 - Released!
#1
Hello guys!

Some bug fixes from the last version and a few new things. Do not forget the new emulator resolution must be 460x680 DPI 160.

Changelog 1.4.6:

 - Fixed bot not recognizing the "Another Device Connected" message on Android 5.
 - Fixed the bot not unlocking chests correctly in some emulators.
 - Fixed the bot not requesting "Dart Goblin" card.
 - Fixed the bot not upgrading cards correctly.
 - Fixed the bot not loading the "Deck to Use" number into the UI.


Download: [Only registered and activated users can see links Click here to register] - You need to use WinRAR to extract the file.

If you need help to run the bot you can read our tutorial: [Only registered and activated users can see links Click here to register].
If you find any "bug", make sure you read the "[Only registered and activated users can see links Click here to register]" first.
If you have any suggestion to improve the bot experience feel free to post in our [Only registered and activated users can see links Click here to register] section.

Don't forget to like us on Facebook: [Only registered and activated users can see links Click here to register]

I hope you enjoy!
-> [Only registered and activated users can see links Click here to register]
-> [Only registered and activated users can see links Click here to register]
[-] The following 6 users say Thank You to Igor Maozao for this post:
  • caligola, Golden9999, Hukit, mprost, yaboiDoubleD, ZipperedJon
#2
bot opening and just it loads, close itself. check it pls.
#3
There is no download it goes to a 404 page
#4
Não é como baixar não tem nada no navegador. seu link esta com erro. Big Grin
#5
(05-07-2018, 06:22 PM)Larision Wrote: bot opening and just it loads, close itself. check it pls.

My bad, download it again and try please.
-> [Only registered and activated users can see links Click here to register]
-> [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#6
Now it just keeps on loading after saying my resulution is wrong and actually its correct on the settings
#7
(05-07-2018, 06:31 PM)Igor Maozao Wrote:
(05-07-2018, 06:22 PM)Larision Wrote: bot opening and just it loads, close itself. check it pls.

My bad, download it again and try please.

Working now. Thanks.
#8
I cant put it to work on memu I dont know why it just opens the exit menu
#9
Works for me.
Dude, thank you! :-) Nice work!! I like your bot! <3
#10
My game keeps opening the exit menu and nothing happens (MEmu emulator)

(05-07-2018, 11:37 PM)huezinho11 Wrote: My game keeps opening the exit menu and nothing happens (MEmu emulator)
 

I  fixed!

just go to options -> MEmu config -> background mode (slow)

(05-07-2018, 06:52 PM)rodss2 Wrote: I cant put it to work on memu I dont know why it just opens the exit menu

just go to options -> MEmu config -> background mode (slow)


works for me


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)